Zonneboiler Eindhoven

Zonnepanelen

Duurzaam water verwarmen

Milieuvriendelijk

Denk je na over een zonneboiler in Eindhoven voor jouw woning of bedrijfspand? Een zonneboiler maakt gebruik van de gratis duurzame energie die de zon levert. Met deze boiler kun je ongeveer de helft besparen op de kosten voor het verwarmen van tapwater. Bovendien lever je hiermee een bijdrage aan de CO2-besparing.

A.J. Loots B.V. is de bespaarinstallateur in Eindhoven, zeker als het gaat om groene energie. Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie over de besparingen die je met een zonneboiler in Eindhoven kunt maken. Wil je gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wat is een zonneboiler?

Lees het hier

Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. De zonnecollector vangt licht op dat op jouw dak in Eindhoven valt. De collector ziet eruit als een groot dakraam en kan makkelijk op het dak worden aangebracht. Een zonneboiler kan ook worden geplaatst op een plat dak. De vloeistof die door de collector stroomt, wordt door het zonlicht verwarmd. Deze verwarmde vloeistof verwarmt leidingwater in het voorraadvat, dat meestal op zolder wordt neergezet of aan een wand wordt opgehangen. Het warme water uit het voorraadvat stroomt via een naverwarmer naar de kraan. Is het water te koud, dan wordt het op de gewenste temperatuur gebracht door bijvoorbeeld een cv-ketel of warmtepomp. Via sensoren wordt de temperatuur van het water in het voorraadvat n op de collector gemeten. Als de collector warmer is dan het water in het voorraadvat, start de pomp en circuleert het water.

Voordelen zonneboiler Eindhoven

Wanneer je nadenkt over het laten plaatsen van een zonneboiler op jouw dak in Eindhoven, bedenk dan dat dit vele voordelen met zich meebrengt:

  • Je bespaart op je energierekening
  • Je stoot minder CO2 uit
  • De waarde van je woning neemt toe
  • Je profiteert van gratis duurzame zonnewarmte
  • De zonneboiler heeft een lange levensduur
  • De zonneboiler is onderhoudsvriendelijk
  • De zonneboiler kan in bestaande systemen geïntegreerd worden

 

Contact

Kosten zonneboiler

Je hebt al een zonneboiler vanaf ongeveer 2000 euro. Het installeren kost gemiddeld 1000 euro. Met een zonneboiler op jouw dak in Eindhoven bespaar je gemiddeld 50% op je warmwaterverbruik. Hoeveel zo’n boiler precies oplevert, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het type zonneboiler, het oppervlak van de zonnecollectoren, de ligging en de hellingshoek van het dak. Naarmate je meer zonnecollectoren en een groter voorraadvat plaatst, neemt de opbrengst en dus ook je energiebesparing toe. Naast het kopen van een zonneboiler, bestaat ook de mogelijkheid deze te financieren. Zo kun je een zonneboiler op je dat hebben voor een vast bedrag per maand. A.J. Loots kan je een totaalfinanciering aanbieden waarin ook de installatiekosten worden meegenomen.

Zonneboiler installatie en reparatie in Eindhoven

Contact opnemen met A.J. Loots B.V.

Ben jij geïnteresseerd in een zonneboiler op jouw dak in Eindhoven? Wil je vrijblijvend meer informatie of wil je de zonneboiler bij jou in Eindhoven laten installeren? Neem dan contact op met A.J. Loots B.V. Je belt ons op 040-2430910, stuurt een e-mail naar info@ajloots.nl of vult het contactformulier in. Als bespaarinstallateur staan we graag voor je klaar.