AJ. Loots voor particulieren

Ben jij particulier woningbezitter en sta je op punt je woning te verduurzamen? Wij denken graag actief mee met jouw plannen en ambities. Wij wijzen je ook graag de weg binnen jouw financiële mogelijkheden zodat jij de meest aantrekkelijke keuze kunt maken. Daarnaast zijn wij thuis in subsidies en wijzen wij je graag op de fiscale voordelen.


Renovatie

Denk je aan renovatie en zoek je expertise op het gebied van verduurzaming? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij verzorgen de complete installatie voor water, gas, sanitair, cv, airconditioning en ventilatie. Deze referenties geven een goed beeld van wat wij doen.

Doe de
bespaartest!

Energie besparen kan al op allerlei dagelijkse manieren. Kijk eens op milieucentraal.nl. Hier vind je allerlei tips, leer je over duurzame installaties en doe je ook nog eens de bespaartest. Ze weet je wat jouw persoonlijke ‘score’ is op duurzaamheidsgebied.

Dromen realiseren door ‘out of te box’ én realistisch met je mee te denken over het verduurzamen van je installatie. Wil je weten hoe wij dat aanpakken? Neem dan contact met ons op.

 

Contact