Met duurzaam advies energie besparen

De energierekening valt elk jaar hoger uit en de milieubelasting neemt wereldwijd toe. Op weg naar een klimaatneutraal Europa in 2050 stellen landen meer in het werk om minder energie te verbruiken, en aldus te besparen.

Aan dat proces draagt AJ. Loots zijn steentje bij. Als erkend Bespaarinstallateur bij onafhankelijke instantie InstallQ komen wij met duurzame en slimme oplossingen die goed zijn voor het milieu én voor je portemonnee. Wij wijzen je graag de weg.

Energiebesparing

Klik voor meer info

Financiering voor particulieren

Klik voor meer info

Duurzaam installeren

Klik voor meer info

Duurzaam installeren in Eindhoven

Duurzaam advies nodig om energie te besparen? Als erkend bespaarinstallateur komt A.J. Loots B.V. met duurzame en slimme oplossingen die goed zijn voor het milieu én je portemonnee. Wil je weten hoe ook jij je steentje bij kunt dragen en tegelijk kunt profiteren? Voor duurzaam installeren in Eindhoven kies je voor A.J. Loots.

Zó geeft A.J. Loots duurzaam advies

De energierekening valt elk jaar hoger uit en de milieubelasting neemt wereldwijd toe. Op weg naar een klimaatneutraal Europa in 2050 stellen landen meer in het werk om minder energie te verbruiken en zo te besparen. A.J. Loots geeft je graag duurzaam advies en helpt je om bij jou in regio Eindhoven energie te besparen. Wij kunnen helpen op de volgende manieren:

  • Energiebesparing
  • Duurzaam installeren
  • Financiering voor particulieren
  • Subsidies

Energiebesparing

Door duurzamer te leven en wonen bespaar je makkelijk tientallen tot honderden euro’s per jaar. A.J. Loots geeft je graag duurzaam advies. Er zijn talloze manieren om energie te besparen. Wij kijken met een scherp oog naar je energieverbruik en helpen je dit aanzienlijk en structureel te verlagen. Om energie te besparen, laten we je zien hoe je in jouw woning in Eindhoven energie besparen kunt.

Er zijn allerlei mogelijkheden, zoals een warmtepomp, het goed inregelen van de cv of ventilatie met warmtewisseling. Daarnaast weten we alles van zonnepanelen, zonneboilers en aardwarmtesystemen. Wij kunnen je van advies voorzien en deze duurzame oplossingen bij jou in Eindhoven installeren.

Duurzaam installeren

A.J. Loots is gespecialiseerd in het vakkundig installeren van de hierboven genoemde duurzame oplossingen. Voordat we duurzaam komen installeren bij jou in Eindhoven, geven we je advies en berekenen we de te verwachten duurzaamheidsprestaties van de installaties en toestellen.

Zo weet je van tevoren hoe duurzaam je woning wordt en wat je kunt besparen. Een bijna-energieneutraal gebouw levert een lage CO2-footprint op doordat het weinig verwarming, ventilatie, koeling en water gebruikt. De energiekosten zijn hierdoor minimaal. Een nul-op-de-meter-woning is energieneutraal en levert een flinke energiebesparing op. De energierekening is maar enkele euro’s per maand of zelfs nul!

Financiering voor particulieren

Met deze duurzame oplossingen kun je veel energie besparen. Maar er zit ook een prijskaartje aan. De aanschaf van een nieuwe installatie betekent vaak een forse investering.

Subsidies

Ons duurzaam advies omvat ook regionale subsidies. Die helpen je om je plannen om energie te besparen daadwerkelijk uit te voeren. Er zijn zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers verschillende subsidiemogelijkheden. Vraag ons team gerust om advies.

Duurzaam advies nodig in Eindhoven?

Heb je duurzaam advies nodig om energie te besparen? A.J. Loots B.V. helpt je hier graag bij. Je belt ons op 040-2430910 of stuurt een e-mail naar info@ajloots.nl.