Sanitair Eindhoven

Advies van een vakman

Verstand van zaken

Voor al uw sanitair in Eindhoven gaat u naar Installatiebedrijf A.J.Loots. Wij verzorgen al meer dan 160 jaar de aanleg van sanitair in keukens, toiletten en badkamers.

Wij adviseren u graag over de zichtbare en de meer onzichtbare aspecten (leidingen, warmwaterinstallatie, energieverbruik) van uw sanitair in Eindhoven.

De renovatie of aanleg van een nieuwe badkamer, toilet of keuken is altijd een goed moment om behalve voor de keuze voor nieuw sanitair eens stil te staan bij de mogelijkheden voor energiebesparing.

Energiebesparing en sanitair

A.J. Loots doorloopt altijd met u de volgende drie vragen:

 1. Hoe kunnen we de behoefte aan energie zoveel mogelijk beperken
 2. Hoe kunnen we voor de energie die toch nog nodig is zoveel
  mogelijk gebruik maken van energie uit duurzame bronnen, zoals zonne-energie
 3. Hoe kunnen we de nodige energie (duurzaam opgewekt of uit fossiele brandstof) zo efficiƫnt mogelijke gebruiken

Aan de hand van deze drie vragen beoordelen we samen met u wat de mogelijkheden zijn voor energiebesparing bij de installatie van uw nieuwe sanitair.

Duurzame oplossingen in Eindhoven en omstreken

Als het gaat om duurzame oplossingen in Eindhoven kunnen wij u informeren over de meest actuele energiebesparende oplossingen en de toepassing daarvan in uw badkamer, zoals:

 • HR ketels
 • Spaardouches
 • Zonneboilers
 • Waterbesparende reservoirs
 • Water terugwin installaties
 • Aardwarmtesystemen
 • Ventilatie met warmtetemperatuurwisseling
 • Zonnepanelen

 

Wij verzorgen in Eindhoven en omstreken niet alleen de technische installatie van alle apparatuur, leidingen, afvoeren en aanvoeren van uw badkamer, keuken of toilet.

Daarnaast verzorgen wij ook de plaatsing van het sanitair en kunnen we het tegel en schilderwerk voor u laten verzorgen.

Complete aflevering

Voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of toilet legt u uw gehele verbouwing bij ons in handen. Uiteraard staan uw eisen en wensen daarbij centraal. Zo leveren wij in Eindhoven en omstreken maatwerk in elke klus.
Ook voor onderhoud, reparatie en storingen staan wij voor uw klaar.

Kwaliteitszorg

De kwaliteit van onze werkzaamheden houden wij nauwlettend in de gaten. Daarvoor hanteren wij allerlei procedures en systemen. Bovendien zijn wij aangesloten bij UNETO-VNI, GasNed, Bespaarinstallateur, Dubo en zonne-energie. Wij werken conform BRL6000 en Komo INSTAL en zijn VCA gecertificeerd. Als consument in Eindhoven krijgt u bij ons garantie op reparatie en vervanging van onderdelen.

Meer informatie?

U wilt een nieuwe badkamer, keuken of toilet in Eindhoven of alleen nieuw sanitair? Of wilt u meer weten over Sanitair in Eindhoven? Vul dan het contactformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag ook. Wij nemen dan contact met u op.

Contact