Onderhoudscontract Eindhoven

Loodgieter eindhoven

24 uur service installateur Eindhoven

Met een onderhoudscontract in Eindhoven heb je 24 uur per dag een service installateur tot je beschikking. Zo’n onderhoudscontract geeft je rust en zekerheid. A.J. Loots B.V. doet er alles aan om jouw installatie tiptop in orde te houden. Wij nemen bijtijds contact met je op om een geschikt onderhoudsmoment in te plannen. Ben je op zoek naar een 24 uur service installateur in Eindhoven? Lees verder om erachter te komen wat we voor je kunnen doen en wat de voordelen zijn van een onderhoudscontract in Eindhoven. Of neem direct contact op met onze deskundige medewerkers.

 

Contact

Full-service onderhoudscontract van A.J. Loots

Heb je graag de mogelijkheid om 24 uur een service installateur bij jou in Eindhoven naar jouw installatie te laten kijken? Bij A.J. Loots sluit je voor een klein bedrag per maand een onderhoudscontract af. Met dit contract kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Afhankelijk van de storing en in overleg met jou komen we dezelfde dag nog langs of maken we een afspraak. Onze servicemonteur komt elk jaar bij je langs om je installatie te controleren, te reinigen en/of in te stellen en verricht klein onderhoud wanneer dit noodzakelijk is. Wanneer blijkt dat er onverwachte reparaties nodig zijn of er onderdelen moeten worden vervangen, leggen we dit vanzelfsprekend eerst aan je voor voordat we de werkzaamheden uitvoeren. Zo sta je nooit voor verrassingen. Met een full service onderhoudscontract in Eindhoven kun je de zorg voor je installatie helemaal aan ons overlaten.

Voordelen onderhoudscontract Eindhoven

Een onderhoudscontract voor je pand in Eindhoven afsluiten kan heel aantrekkelijk zijn. Zo heb je de mogelijkheid een 24 uur per dag een service monteur naar je installatie te laten kijken. Wij sommen de voordelen voor je op:

  • Minder storingen door preventief onderhoud
  • Je weet van tevoren wat het jaarlijks onderhoud kost
  • Hoge kwaliteit van het onderhoud
  • Je kunt het onderhoud inplannen wanneer jij wil
  • Noodhulp bij spoedgevallen

Spoedgevallen

Op een storing zit je niet te wachten. Mocht er zich onverhoopt toch een voordoen, kijk dan eerst bij zelf storingen verhelpen en zie wat je zelf kunt doen. Kun je de storing hiermee niet oplossen, dan kun je ons voor noodhulp 24/7 bellen op ons spoednummer 040 243 09 10. Op werkdagen staan wij je tussen 8.00 en 17.00 uur meteen te woord. Buiten kantooruren verzoeken wij je de voicemail in te spreken. Wij bellen je dan binnen een kwartier terug.

Onderhoud in Eindhoven

A.J. Loots: jouw 24 uur service installateur in Eindhoven

Ben je op zoek naar rust en zekerheid en heb je interesse in een onderhoudscontract in Eindhoven? Dan is A.J. Loots B.V. is jouw 24 uur service installateur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je belt ons op 040-2430910, stuurt een e-mail naar info@ajloots.nl of vult het contactformulier in.