Onderhoud Eindhoven

Onderhoud verwarming

Zeker over onderhoud

Altijd beschikbaar

In Eindhoven werken wij met een full service contract voor al uw onderhoud. U kunt een dergelijk contract bij ons afsluiten voor een overzichtelijk bedrag per maand. Daarmee krijgt u recht op 24 uur per dag en 7 dagen hulp bij calamiteiten en storingen in Eindhoven.

Een maal per jaar meestal -voor het begin van de winter- komt onze service monteur – bij u langs om al uw installatie(s) in Eindhoven te controleren, te reinigen en weer in te stellen. Indien noodzakelijk wordt klein onderhoud verricht.

Communicatie

Met een contract voor onderhoud in Eindhoven heeft u de zorg voor al uw technische installaties volledig bij ons neergelegd. Dat is een geruststellend gevoel.

Wanneer bij de controle van uw apparatuur blijkt dat reparaties of vervanging van onderdelen nodig zijn, dan overleggen wij altijd eerst met u, alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Voorkom storingen

Systemen en apparaten voor onderhoud

Onderhoud in Eindhoven is net zo belangrijk als in de rest van Nederland. Zonder dat u zich er wellicht van bewust bent bevat uw woning een kostbare technische installatie die er voor zorgt dat uw woning wordt verwarmd en misschien wel gekoeld, wordt voorzien van warm en koud stromend water, wordt voorzien van licht, wordt geventileerd, etc.
In een gemiddelde woning of project zijn al snel een of meer van de volgende apparaten of systemen geĂŻnstalleerd:

  • Hr-ketel;
  • Hre-ketel;
  • Vloerverwarming;
  • Zonneboiler;
  • Spaardouche;
  • Waterbesparend reservoir;
  • Waterterugwininstallatie;
  • Mechanische ventilatie al dan niet met warmtetemperatuurwisseling;
  • Warmtepomp voor lucht en water;
  • Aardwarmtesysteem.

Onderhoud in Eindhoven
Deze apparaten en systemen hebben regelmatig onderhoud nodig. Met regelmatig onderhoud voorkomt u teruglopende prestaties, onnodige slijtage en storingen. Met regelmatig onderhoud in Eindhoven voorkomt u bovendien veiligheidsrisico’s. Denk aan koolmonoxide vergiftiging of schimmels, roet en stof.

Storingen en calamiteiten komen altijd op een ongelukkig moment. Hoewel wij u bij storingen en calamiteiten in Eindhoven graag helpen is preventie toch beter.
Daarom adviseren wij u dan ook om regelmatig onderhoud te plegen.

Betrouwbaar en goed

Woningbouw met eerbied en respect voor mens en milieu

Wij leveren graag kwaliteit. Daar is onze gehele bedrijf op ingericht. Wij zijn daarvoor bovendien aangesloten bij diverse kwaliteitskeurmerken en beschikken over verschillende certificaten. Onze toegewijde, enthousiaste, goed opgeleide en vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onderhoud in Eindhoven van uw technische installaties en kostbare apparatuur? Vul het contactformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Contact