Loodgieter Eindhoven

Onderhoud verwarming

Zeker over onderhoud

Altijd beschikbaar

In Eindhoven werken wij met een full service contract voor al uw onderhoud. U kunt een dergelijk contract bij ons afsluiten voor een overzichtelijk bedrag per maand. Daarmee krijgt u recht op 24 uur per dag en 7 dagen hulp bij calamiteiten en storingen in Eindhoven.

Een maal per jaar meestal -voor het begin van de winter- komt onze service monteur – bij u langs om al uw installatie(s) in Eindhoven te controleren, te reinigen en weer in te stellen. Indien noodzakelijk wordt klein onderhoud verricht.

Communicatie

Met een contract voor onderhoud in Eindhoven heeft u de zorg voor al uw technische installaties volledig bij ons neergelegd. Dat is een geruststellend gevoel.

Wanneer bij de controle van uw apparatuur blijkt dat reparaties of vervanging van onderdelen nodig zijn, dan overleggen wij altijd eerst met u, alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

150 jaar ervaring

Vertrouwde installateur

A.J. Loots installatiebedrijf is een gerenommeerde loodgieter in Eindhoven. Wij verzorgen de aanleg van al uw installaties of het nu gaat om verwarming, watervoorziening, warmtepompen, luchtbehandeling, sanitaire of elektrische installaties.

Daarnaast verzorgen wij in Eindhoven al het onderhoud op uw installaties om een ongehinderde energievoorziening te garanderen.
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle adviezen en diensten die verband houden met aanleg, onderhoud, duurzaamheid en energiebesparing.

Duurzaamheid en energiebesparing

Als loodgieter kunnen wij u in Eindhoven informeren over de nieuwste en modernste energiebesparende oplossingen, zoals:

 • HR ketels
 • Spaardouches
 • Zonneboilers
 • Waterbesparende reservoirs
 • Aardwarmtesystemen
 • Ventilatie met warmtetemperatuurwisseling
 • Zonnepanelen
 • Warmtepompen voor lucht en water

Stappenplan

Bij de advisering op het gebied van energiebesparing in Eindhoven hanteren wij altijd het volgende stappenplan:

 • Eerst beperken van de behoefte aan energie
 • Daarna zoveel mogelijk proberen in de resterende energiebehoefte te voorzien door het gebruik van zoveel mogelijk energie uit duurzame bronnen, zoals zonne-energie of windenergie
 • En tot slot de nodige energie (duurzaam opgewekt of uit fossiele brandstof) zo efficiënt mogelijke gebruiken

 

Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI, GasNed, Bespaarinstallateur, Dubo en zonne-energie. U krijgt hiermee als consument garantie op reparatie en vervanging van onderdelen.

Kwaliteit

Wij werken conform BRL6000 en Komo INSTAL en zijn VCA gecertificeerd.
Loodgieter eindhoven

Onderhoud en reparatie

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een nieuwe installatie, al het onderhoud, maar ook voor reparatie of verstopping van een leiding of afvoer.

U kunt bij ons ook terecht voor de aanleg van uw toilet, badkamer of keuken. Als loodgieter installeren wij niet alleen het leidingwerk en de apparatuur, maar plaatsen ook het sanitair of de keuken en verzorgen het tegel- en schilderwerk. Voor de verbouwing van uw badkamer of keuken legt u uw gehele verbouwing in één hand. Wij leveren maatwerk in elke klus. Uw eisen en wensen staan daarbij uiteraard centraal.

Een loodgieter voor al uw energie- en installatie- en onderhoudsbehoeftes. Daarmee bent u in Eindhoven verzekerd van professionele en vakkundige ondersteuning die gebaseerd is op jarenlange expertise. Het gemotiveerde en enthousiaste team van de loodgieter in Eindhoven staat 24 uur per dag voor u klaar.

Meer weten?

U wilt energie besparen? Of bent u op zoek naar een loodgieter? Wilt u weten wat uw loodgieter in Eindhoven voor u kan betekenen?

Vul dan het contactformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag ook. Wij nemen dan contact met u op.

Contact

Loodgieter Eindhoven