Installateur Eindhoven

Loodgieter eindhoven

Het juiste adres

Advies

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige installateur in Eindhoven, dan bent bij u bij Installatiebedrijf A.J. Loots aan het juiste adres. Al 150 jaar zijn wij installateur in Eindhoven en omgeving.

 

Wij adviseren u graag over uw verwarming, uw warmwatervoorziening, de mogelijkheden om energie te besparen, duurzaamheid, etc. Daarnaast zorgen wij voor de levering, plaatsing en installatie van alle noodzakelijke materialen en apparatuur. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, storingen en calamiteiten.

Altijd actueel

Als installateur in Eindhoven zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klimaat, milieu en duurzaamheid in relatie tot bouwen en verbouwen. Daarbij kijken wij als installateur niet alleen naar u eisen en wensen, maar ook naar de mogelijkheden om energie te besparen.

Dat betekent voor ons als installateur dat alle installaties zo zuinig mogelijk moeten omgaan met energie, energie hergebruiken of energie opwekken.
Naast energiebesparing besteden wij als installateur ook aandacht aan een gezond binnenklimaat, hergebruik van materialen en recycling.

Procedure offerte

Wij hanteren meestal de volgende uitgangspunten bij de uitwerking van een offerte in Eindhoven:

  • Kunnen wij als installateur samen met u er voor zorgen dat het energieverbruik zoveel mogelijk wordt beperkt
  • Is het mogelijk om in Eindhoven met behulp van de beschikbare duurzame bronnen, zoals zonne-energie, aardwarmte of windenergie, te voorzien in de resterende energiebehoefte
  • En kunnen we de energie die nodig is, zo efficiĆ«nt mogelijk gebruiken. Daarbij maakt het niet zoveel uit of deze energie afkomstig is uit fossiele brandstoffen of duurzame is opgewekt.

Op basis van deze vragen kunnen wij als installateur samen met u tot de beste oplossing voor uw woning of project komen.

Advies op maat en zekerheid

U krijgt bij ons in Eindhoven altijd een advies op maat. Uitgaande van uw wensen en eisen bepalen wij samen met u de mogelijkheden voor verbetering of vernieuwing van uw installatietechnische voorzieningen. Daarnaast bieden wij u in Eindhoven altijd zekerheid en kwaliteit.

Daarvoor hanteren wij niet alleen allerlei procedures en systemen, maar wij werken ook graag met een gemotiveerd en toegewijd team van medewerkers. Naar ons idee de beste garantie voor kwaliteit.
Wij beschikken over diverse certificaten en zijn aangesloten bij verschillende keurmerken. Onze vakbekwaamheid wordt regelmatig gecontroleerd en herbevestigd.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over wat uw installateur in Eindhoven voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Mailen mag ook.

Contact

Installateur