Infrarood panelen

Duurzame en voordelige vorm van verwarming

Infrarood panelen

Met infrarood panelen haal je een duurzame vorm van verwarmen in huis. Deze vorm van verwarmen zal in de toekomst steeds meer in huizen en bedrijven te vinden zijn. Je kunt flink op de gasrekening besparen wanneer je de Redwell infrarood stralingspanelen in Eindhoven laat installeren in jouw woning of bedrijfspand.

A.J. Loots B.V. helpt je hier graag bij. Wij zijn jouw partner in duurzame energie. Lees hieronder verder over de mogelijkheden en voordelen van infrarood panelen of neem direct contact op met onze professionals.

Redwell infrarood stralingspanelen in Eindhoven

Hoe werkt het?

Infrarood panelen werken op een andere manier dan bijvoorbeeld centrale verwarming. Een normaal verwarmingssysteem verwarmt de lucht in een ruimte.

Kies je in Eindhoven voor Redwell infrarood stralingspanelen, dan worden wanden en objecten hiermee verwarmd. De warmte wordt vervolgens door de wanden en objecten afgestaan aan de ruimte. Warmte wordt langer opgeslagen door de objecten dan door de lucht, waardoor de temperatuur aangenaam blijft.

Voordelen Redwell verwarmingspanelen

Met Redwell infrarood stralingspanelen in Eindhoven kies je voor een duurzame manier van verwarmen. Bovendien bespaar je met deze panelen flink op jouw gasrekening. Daarnaast hebben de verwarmingspanelen van Redwell nog vele andere voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Functioneel
  • Flexibel
  • 90 maanden garantie
  • Scherp geprijsd

Toepassingen Redwell infrarood stralingspanelen

Een ander voordeel van de Redwell infrarood stralingspanelen is dat ze op vele manieren toe te passen zijn in jouw woning of bedrijfspand in Eindhoven. Deze infrarood panelen zijn namelijk zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt en kunnen bovendien als extra verwarming bij je bestaande systeem ingezet worden. De panelen kunnen volgens jouw wensen worden gemaakt.

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om de afmetingen en vormen van de panelen. Je kunt kiezen voor staande modellen en zelfs voor verwarmingspanelen voor het plafond. De professionals van A.J. Loots B.V. helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte soort infrarood panelen voor jouw woning of bedrijf.

Duurzaamheid infrarood panelen

Verwarmen met infrarood panelen is duurzaam. Je kunt er flink mee op je gasrekening besparen. De panelen hebben niet of nauwelijks onderhoud nodig en gaan lang mee. Je hele woning verwarmen met infrarood is vooral zinvol wanneer je huis goed geïsoleerd is.

Is dit niet het geval, dan kun je deze vorm van verwarmen beter inzetten als bijverwarming. Infrarood panelen vormen een goede combinatie met zonnepanelen, omdat je dan zelf stroom opwekt.

Besparen op jouw energierekening

Laat je Redwell infrarood stralingspanelen in Eindhoven aanleggen, dan bespaar je flink op jouw energierekening. Maar waarom stoppen na de installatie van deze infraroodpanelen? De energierekening wordt immers elk jaar hoger. A.J. Loots B.V. helpt je besparen zonder comfort in te leveren. Wij doen dit met innovatieve producten en slimme oplossing die goed zijn voor jouw portemonnee èn het milieu. Ook in jouw woning zijn er veel bespaarkansen. Door te kijken naar je energieverbruik kunnen wij je concrete bespaaradviezen geven. Wil je ook energie besparen? Neem dan contact met ons op.

Contact met A.J. Loots B.V.

Heb je interesse in infrarood panelen? Of wil je meer weten over Redwell infrarood stralingspanelen in Eindhoven? Neem dan contact op met A.J. Loots B.V. Wij kunnen je ook adviseren over andere vormen van energiebesparing. Zo leveren en installeren wij warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Je belt ons op 040-2430910, stuurt een e-mail naar info@ajloots.nl of vult het contactformulier in. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag.

Installateur