Groot onderhoud 18 + 42 woningen a.d. Engelmondstraat, Daslaan en omstreken te Waalre

Enige tijd geleden is A.J. Loots B.V. i.o.v. ’thuis gestart met het groot onderhoud aan 18 woningen in de Engelmondstraat e.o. en 42 woningen in de Daslaan e.o.. De werkzaamheden worden uitgevoerd in ketensamenwerking. Bij ketensamenwerking zitten alle partijen, vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid, vanaf het begin aan tafel en werken als één bedrijf samen. Hierdoor bereiken we een hogere kwaliteit, kortere doorlooptijd, lagere kosten en daarmee een hogere klanttevredenheid.

Wij als A.J. Loots B.V. hebben hier de riolering vernieuwt, de complete badkamers, toiletten en keukens gerenoveerd en mechanische ventilatie aangebracht.

Bijzonder aan dit project is dat de bewoners ook onderdeel uitmaken van deze keten, zodat ze meer invloed hebben op het onderhoud aan hun woning. Bewoners kiezen bewuster om bepaalde werkzaamheden wel of niet te laten uitvoeren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld in plaats van een nieuw toilet andere kleine aanpassingen laten doen die passen binnen het gestelde budget. Er is dus voor de bewoner meer keuzevrijheid. Naar de werkzaamheden in de Engelmondstraat e.o. zijn we begonnen in de Daslaan e.o. met dezelfde werkzaamheden.

Het complex aan de Engelmondstraat is afgelopen maart opgeleverd en het complex aan de Daslaan is net voor de bouwvak afgerond.

nieuws_312