CV-ketel Eindhoven

Een nieuwe Cv-ketel

Installatiebedrijf A.J. Loost

Is uw Cv-ketel in Eindhoven aan vervanging toe of gaat u verbouwen en overweegt u de aanleg van centrale verwarming in Eindhoven? Dan is installatiebedrijf A.J. Loost het juiste adres voor een goed advies ter zake. Al 150 jaar zijn wij actief in de regio Eindhoven en al meer dan 40 jaar hebben wij ervaring met centrale verwarming.

Wij kunnen u als geen ander adviseren over de keuze van een Cv-ketel die het beste past bij uw situatie. Wij zorgen voor de complete installatie (plaatsing, leidingen, aansluitingen) en het periodieke onderhoud.
Een nieuwe Cv-ketel is tegenwoordig altijd een keuze voor een Hr-Ketel. Een HR ketel geeft in tegenstelling tot de oudere modellen een veel beter rendement. Dit komt doordat de warmte die in de waterdamp zit na de verbranding van het gas, beter wordt benut. Een HR ketel verbruikt bijna een kwart minder energie dan een gewone Cv-ketel. Ook is de uitstoot van CO2 en stikstofdioxide lager.

Verwarming en warm water

Wanneer u toe bent aan een nieuwe Cv-ketel in Eindhoven dan is het goed direct te kijken of een combiketel kan worden toegepast. Een combiketel is extra energiebesparend omdat de energie ook wordt gebruikt voor de verwarming van het tapwater.

Voor een combiketel is maar één gasaansluiting en een luchtafvoer nodig. De combiketel is in Eindhoven de meest geplaatste ketel.

CV ketel laten installeren in Eindhoven

Verwarming en warm water

Wanneer u toe bent aan een nieuwe Cv-ketel in Eindhoven dan is het goed direct te kijken of een combiketel kan worden toegepast.

Een combiketel is extra energiebesparend omdat de energie ook wordt gebruikt voor de verwarming van het tapwater. Voor een combiketel is maar één gasaansluiting en een luchtafvoer nodig. De combiketel is in Eindhoven de meest geplaatste ketel.

Rendementsberekening

Een rendement van minder dan 100% betekent dat niet alle energie wordt besteed aan de verwarming van uw woning. Een Hr-Ketel haalt een rendement van bijna 100%.

Omdat de energie die wordt gebruikt voor de verwarming van uw woning ook wordt gebruikt om het tapwater te verwarmen, kan het rendement boven de 100% uitkomen.

CV-ketel Eindhoven installatie en reparatie

Nieuwe CV-ketel

Wanneer u een Cv-ketel in Eindhoven heeft die meer dan 10 jaar oud is, dan is de kans groot dat het een verouderd type betreft. Dan kan het de moeite lonen over te stappen naar een nieuwer en meer duurzaam model.

Advies

Wilt u meer weten over een nieuwe Cv-ketel in Eindhoven of advies hierover? Vul dan het contactformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag ook.

Contact