CV inregelen Eindhoven

CV Inregelen Eindhoven

Bespaar eenvoudig energie

Met je CV inregelen in Eindhoven kun je tot wel 20% aan energie besparen. Met het inregelen van je CV zorg je namelijk voor een betere doorstroom van water in je radiatoren. Je weet dat je CV niet goed ingeregeld is wanneer je geen duidelijk temperatuurverschil aan de boven- en onderkant van je radiatoren hebt. Of wanneer de radiatoren die zich het dichtst bij je CV-ketel bevinden te heet zijn. A.J. Loots B.V. is al meer dan 40 jaar actief in CV-ketel onderhoud. Wij vertellen je meer over hoe je meer kunt besparen, de voordelen van je CV inregelen, hoe je dit zelf doet en hoe wij je kunnen helpen. Direct hulp nodig in Eindhoven? Bel dan onze ervaren medewerkers.

Voordelen CV-ketel onderhoud en inregelen CV

Regelmatig CV-ketel onderhoud in Eindhoven is noodzakelijk voor optimale verbranding en draagt bij aan de levensduur van je CV-ketel. Regelmatig onderhoud helpt storingen te voorkomen. Bovendien kan bij het CV-ketel onderhoud slijtage tijdig worden onderkend. Slijtage en vervuiling zijn vaak de redenen dat verbranding minder optimaal wordt en dus het energieverbruik omhoog gaat. Bovendien bestaat bij sommige (vaak wat oudere) apparaten nog altijd het risico op koolmonoxide vergiftiging. Regelmatig CV-ketel onderhoud draagt dus bij aan jouw veiligheid en die van anderen. Bij nieuwere modellen is de doorstroom van water naar de radiatoren vaak niet optimaal. Dit komt doordat bij de meeste woningen in Eindhoven een CV-ketel volgens de standaardinstellingen is ingeregeld. Dit kun je verhelpen door je CV waterzijdig in te regelen. CV-ketelonderhoud en je CV inregelen in Eindhoven bieden de volgende voordelen:

 • Hogere veiligheid
 • Beter voor het klimaat
 • Aangenamer wooncomfort
 • Minder geluidshinder
 • Lagere energierekening

Periodiek CV-ketel onderhoud in Eindhoven

Met periodiek CV-ketel onderhoud in Eindhoven voorkom je dat je CV-ketel minder goed presteert of dat de onderdelen van je CV-ketel verroesten of onnodig slijten. Ben je op zoek naar een ervaren en vakkundig bedrijf voor je CV-ketel onderhoud in Eindhoven, dan staat A.J. Loots voor je klaar. Al 150 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht in Eindhoven en omgeving. En al meer dan 40 jaar zijn wij actief in het CV-ketel onderhoud. Wij kunnen je ook helpen met het waterzijdig inregelen van je CV-ketel.

CV ketel laten installeren in Eindhoven

Hoe CV inregelen in Eindhoven?

Een vakman kan je CV-ketel in Eindhoven op drie manieren waterzijdig inregelen. Na het inregelen moeten alle radiatoren, ondanks hun individuele verschillen, ongeveer even snel opwarmen. Wil je zelf je CV inregelen in Eindhoven? Gebruik dan de temperatuurmethode. De methodes die een specialist kan gebruiken zijn:

 • Voorinstelmethode.
 • Ultrasone methode
 • Temperatuurmethode

Storingen verhelpen

Wanneer je CV-ketel in Eindhoven niet goed functioneert, kun je dit vaak zelf eenvoudig oplossen. Zo voorkom je dat je onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten. En de medewerkers van A.J. Loots kunnen je sneller van dienst zijn bij het oplossen van een storing van jouw CV-ketel in Eindhoven, wanneer we weten om wat voor een storing het precies gaat.

Op onze website vindt je een storingschecklist. Kom je er na het raadplegen van deze lijst zelf niet uit? Neem dan contact op met onze vakkundige medewerkers.

Tips om zuiniger te verwarmen

Je CV inregelen in Eindhoven is een belangrijke manier om energie te besparen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Met de tips hieronder maak je je CV nog zuiniger:

 • Tip 1: Verlaag de temperatuur van je CV-ketel. Regel dit zelf in of denk na over LTV.
 • Tip 2: Koop een radiator ventilator. Zo wordt warme lucht sneller door je woning verspreid.
 • Tip 3: Plaats radiatorfolie. Zo lekt de warmte amper nog naar buiten.
 • Tip 4:Isoleer je CV-leidingen. Doe dit zeker in de koudere ruimtes.

 

Contact

Full-service onderhoudscontract bij A.J. Loots

Wil je je CV-ketel in Eindhoven door een professional laten onderhouden? Bij A.J. Loots sluit je een onderhoudscontract af voor een beperkt bedrag per maand. Hiermee kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Afhankelijk van de aard van de storing en in overleg met jou komen we dezelfde dag nog bij je langs of maken we een afspraak. Jaarlijks komt onze servicemonteur bij je langs om jouw CV en warmwaterinstallaties te controleren en te reinigen. Deze zal ook jouw CV inregelen in Eindhoven.

Indien noodzakelijk wordt er klein onderhoud verricht. Met een full-service onderhoudscontract voor je pand in Eindhoven kun je de zorg voor je installatie geheel aan ons overlaten. Wanneer bij controle van je CV-ketel blijkt dat onverwachte reparaties nodig zijn of dat er onderdelen moeten worden vervangen, leggen wij dat altijd eerst aan je voor. Daarna voeren we de werkzaamheden pas uit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Duurzame alternatieven voor je CV

Wil je nog meer doen om energie en geld te besparen dan je CV inregelen in Eindhoven? Er zijn tegenwoordig steeds meer duurzame alternatieven om je woning te verwarmen. Denk bijvoorbeeld eens na over een warmtepomp of zonneboiler. De deskundige medewerkers van A.J. Loots denken graag met je mee over de oplossingen die het best bij jouw situatie passen.

Contact over CV inregelen en CV onderhoud

Wil je je CV inregelen in Eindhoven? Ov wil je je CV laten onderhouden? Neem dan contact op met de professionals van A.J. Loots B.V. Je belt ons op 040-2430910, stuurt een e-mail naar info@ajloots.nl of vult het contactformulier in. Wij staan voor je klaar.

CV inregelen Eindhoven en omgeving